“Parfem”: Zagrepčani su nam otkrili najbolji božićni poklon koji su dobili

Estimated read time 3 min read

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BOŽIĆNO vrijeme mnogi pamte po druženju s obitelji ili bliskim prijateljima, ugodnoj hrani, dobroj atmosferi, ali i po poklonima. Zanimalo nas je koji je najbolji poklon koji su naši sugrađani dobili povodom Božića, ali i koji je najbolji koji su oni nekome poklonili pa smo ih to i pitali.

“Parfem po želji. Tom Ford”

Prvi sugovornik nam je otkrio da je najbolji poklon koji je dobio bio parfem po želji. “Tom Ford”, otkrio je ime marke parfema. Naime, često bi dobivao pitanja što želi za Božić, ali je uvijek odgovarao s – “ništa”. No nije htio završiti s poklonom koji mu se ne bi svidio pa je ipak promijenio pristup i završio s parfemom koji je htio. 

“Parfem i knjiga”

Najbolji koji sam dobila je vjerojatno parfem i knjiga od frendice i plišanac”, otkrila nam je jedna cura u Zagrebu. Što se tiče najboljih poklona koje je ona nekome kupila, otkrila nam je da se puno trudi oko istih. “Ja se općenito jako trudim oko poklona koje kupujem, tako da bih rekla sve, sve što kupim.”

“Klizaljke”

Klizaljke su najbolji poklon koji je dobio jedan mladi Zagrepčanin. Čak ih je i u trenutku kad smo ga sreli, imao sa sobom. Što se tiče najboljeg poklona koji je on nekome kupio, otkrio nam je da je to bila kapa. 

“Putovanje u Veneciju”

Jedna mlada Zagrepčanka nam je otkrila da je najbolji poklon koji je dobila bio putovanje u Veneciju. Ovaj poklon dobila je od kolega s faksa. “Super smo se zabavili i baš sam bila sretna”, otkrila nam je. 

“Luce”

“Ove godine nam je stigla prinova u obitelj, tako da evo sad puni treći mjesec. Postale smo tete”, otkrile su nam svoj najbolji božićni poklon dvije mlade Zagrepčanke. “Curica, Luce”, otkrile su ime prinove. Što se tiče najboljeg poklona koji su one kupile nekome drugome, kažu da je to putovanje za roditelje. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours