Ovaj grijač izaziva podijeljene reakcije – jednima je spas, drugima je beskoristan

Estimated read time 3 min read

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POSTOJE neki kućanski uređaji za koje znate da vam trebaju, poput kvalitetnog usisavača, glačala i aparata za instant kavu. A tu su i stvari za koje niste ni znali da su vam potrebne, kao što su grijači ručnika, ali koje bi vam nedvojbeno uljepšale život.

Dizajniran s prostranom unutrašnjošću, ovaj popularni uređaj može istovremeno zagrijati do dva velika ručnika, a također omogućuje grijanje omiljenih udobnih odjevnih predmeta, poput plišanih ogrtača, udobnih pidžama i toplog pokrivača. Ravnomjerno raspoređuje toplinu kako bi eliminirao hladne točke, grijući u svega jednoj minuti. Opremljen je i važnom sigurnosnom značajkom: uređaj se automatski isključuje nakon 60 minuta, čime vam pruža dodatni mir jer se ne morate brinuti jeste li ga zaboravili isključiti.

Ako želite svoj dom pretvoriti u pravi spa doživljaj, čak možete dodati malo mirisa ili eteričnih ulja u svoj grijač zahvaljujući odjeljku za mirisni disk koji je ugrađen u poklopac.

“Kao da ste u luksuznom wellness-centru”

Ovaj uređaj je na Amazonu dobio impresivnih 2800 recenzija s maksimalnim brojem zvjezdica – pet.

“Upotreba ovog proizvoda je izuzetno jednostavna. Posebno mi se sviđa dvostruka izolacija pa, kada dodirnete vanjsku stranu, nije vruće”, napisao je jedan korisnik. Drugi recenzent je opisao da se uređaj “brzo zagrijava” i stvara ugođaj “kao da ste u luksuznom wellness-centru”.

“Ovo je apsolutni spas!” entuzijastično je dodao treći recenzent. “Prije nego što uđem pod tuš, ubacim jedan ili dva ručnika u kantu i upalim uređaj. Kada završim s tuširanjem, imam divno topao ručnik omotan oko sebe. Koristim ga i za grijanje deka pa, kada se pripremam za spavanje, uzmem toplu deku i spavam kao beba.”

Na društvenoj mreži TikTok naišli smo na različita mišljenja o ovom proizvodu. Dok ga jedni smatraju korisnim, drugi ga etiketiraju kao najbeskorisniji proizvod ikada.

“Oh, da mi je biti bogat”, “Nitko ne treba grijani ručnik”, “Mislio sam da su sada svi bankrotirali i da su u dugovima. Tko kupuje ovaj nepotrebni luksuz?”, “Ovo ti treba ako živiš na Sjevernom polu”, neki su od komentara.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours