“Tako kreativno, obožavam ovo:” Nema tko nije oduševljen ovom maskicom

Estimated read time 2 min read

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MASKICE za mobitel već su dugo više od puke zaštite. One su modni detalj, novčanik, a od nedavno i konzolica za igre. Naime, internet je već neko vrijeme lud za maskicom koja dolazi s emulatorom retro igara. Postavlja se na stražnju stranu mobitela, a evo što vam sve nudi.

Vlastito napajanje i zvučnik

Kad postavite ovu maskicu, možete odmah igrati. Ne morate ništa posebno instalirati niti postavljati, sve je već u uređaju. Ima kontroler, A i B gumbiće, normalno se pali i gasi kao GameBoy, a opremljen je igrama kao što su Super Mario Bros, Super Contra ili Donkey Kong.

Ovaj uređaj ima vlastito napajanje, tako da ne koristi bateriju vašeg mobitela. Puni se preko USB kabla. Ima i vlastiti zvučnik, tako da možete uživati u autentičnom zvuku svake igrice koju nostalgično upalite.

“Ovo sam godinama stvarao u svojoj glavi”, “I više nećeš htjeti koristiti mobitel”, “Što kad se ekran razbije?”, “Upravo mi je stigao”, “Trebam ovo”, “Imam ovo na mobitelu ovog trena”, “Tako kreativno, obožavam ovo,” glase komentari na videe.

Za ljubitelje retro igara

Ovaj uređaj dolazi u nekoliko veličina za iPhone. Udobno sjeda u ruci, jednostavno se postavlja i uklanja. Nudi retro igrice u 36 kategorija, izgledom podsjeća na popularni GameBoy i dostupan je u nekoliko boja. Baterija se puni sat vremena, a traje do pet sati.

Dostupne su i maskice za Samsung mobitele. Ova maskica je izrađena od čvrstog silikona te pruža zaštitu vašem uređaju. Obje maskice nude mnoštvo igara različitih žanrova te podržavaju bežično punjenje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

You May Also Like

More From Author

+ There are no comments

Add yours